Користувацький вхід

Блок оновлень «Географія + Економіка» на Вашому сайті

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.


Блок оновлень (інформер, або віджет, або гаджет) «Географія + Економіка» від Методичного порталу.

Публікації Методичного порталу, що мають відношення до викладання географії та економіки в школі, будуть регулярно з’являтися в блоці на Вашому сайті.

Оберіть варіант блоку, який найбільше пасує до дизайну Вашого сайту.

Варіанти відображення інформера
«Географія + Економіка» від Методичного порталу

1. ----------

«Методичний портал»
Для створення такого інформаційного блоку на своєму сайті скопіюйте та вставте цей уривок HTML у будь-яку веб-сторінку, яка підтримує JavaScript:

Прошу вибачення. Код встановлений в день створення публікації (22.09.2012) може працювати некоректно (результат невдалих експериментів).
Оновіть, будь ласка, код у себе на сайті

Як і обіцяв раніше, додав до цього блоку оновлень Природознавство та Екологічне виховання. Перевстановлювати код на Вашому сайті не потрібно. Перелік публікацій в інформері оновлюватиметься автоматично і відповідатиме публікаціям на сторінці Географія + Природознавство + Економіка + Екологічне виховання.
Хто користується тематичними RSS-підписками, може скопіювати в свій RSS-агрегатор адресу цієї стрічки:
http://metodportal.com/taxonomy/term/31%20532%20186%20250/all/feed
і регулярно отримувати тематичні оновлення Методичного порталу

Відновив блок в останній редакції, тобто включено в інформер матеріали «Географія + Природознавство + Економіка + Екологічне виховання»

Шановний Адміністратор! Вставила Ваш інформер у свій блог http://iulija1975.blogspot.com , змінивши при цьому колір і розмір - цікаве оновлення.

Дякую! Інформер Методпорталу чудово вписався в дизайн Вашого сайту.

Шановний адміністратор! Інформер на вашому сайті та у мене в блозі http://iulija1975.blogspot.com сьогодні працює некоректно.

Послуга надається стороннім сервісом, до того ж безкоштовно. Тому ніяких гарантій надійності немає. Тимчасові збої можливі, навіть неминучі. Наприклад, при технічних роботах на одному з серверів або при перевантаженнях серверу.
Зайшов на Ваш сайт - інформер працює.

Щодо надійності - попередня версія інформерів була мною створена на базі сервісу Google Reader . Проіснували інформери два роки і перестали працювати, оскільки компанія Google просто ліквідувала сервіс Google Reader як збитковий. От Вам і надійність. А я гадав, що немає сервісу, надійнішого від Google.

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі