Користувацький вхід

Іван Нечуй-Левицький. Майстерність змалювання колоритних людських характерів у повісті «Кайдашева сім'я»

Зареєструйтесь,
щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли,
публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.



Інноваційно-інтерактивний освітньо-методичний кейс уміщує матеріал, зміст якого відповідає вимогам чинної програми з української літератури для 10 класу. Проєкт допоможе педагогиням та педагогам провести цікаві та пізнавальні уроки, де використання медіаформатів у застосунку Litcom трансформує освітній процес у захоплююче літературне відкриття. Ви зможете надихнути своїх учнів/учениць на глибше сприйняття літературних творів та їх авторів, розвивати їхні аналітичні здібності та критичне мислення. Він стане надійним помічником для освітян та сприятиме підвищенню якості викладання української літератури у школах.
Запрошуємо просвітян разом із нами відкрити нові горизонти у навчанні та поглибити своє відчуття та розуміння української літератури, надаючи здобувачам/здобувачкам освіти можливість навчатися чути, слухати та відчувати її у всій красі й глибині.
Нехай цей інноваційно-інтерактивний освітньо-методичний кейс розробок з української літератури для 10 класу згідно з чинною програмою МОН України з використанням медіаформатів у застосунку Litcom стане важливим кроком у сучасному викладанні української літератури, допомагаючи навчити молоде покоління цінувати та розуміти велике багатство нашої культурної спадщини.

Автор: 

Котелевич Оксана Василівна

Голосування

Які матеріали Ви шукаєте?:

Останні коментарі